www.ferospoj.cz :: Květináč Element Block (30.04.2024 - 16:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Květináč Element Block

Dekorativní květináč je vyrobený z kvalitního 0,8 cm silného plastového materiálu. Je lehký a zároveň velmi odolný vůči povětrnostním vlivům. Nemusíte uklízet květiny pod střechu při každém silnějším větru. Květináč můžete na zahradě nechat i v zimě, je odolný vůči mrazu až do -35 °C.

Květináč Element Block má variabilní použití. Můžete ho použít jako obal na květináč, nebo samotný květináč. Na spodní straně je prohlubeň, do které můžete provrtat otvor pro odtékání vody do misky. V balení naleznete také plastový uzávěr, kterým otvor opět uzavřete.

Květináč můžete umístit nejen do domácnosti nebo na zahradu, ale také do hotelu, nákupního centra, kanceláře, wellness či jiných veřejných prostor.

Výhody květináče Element Block:

  • odolnost, univerzální využití
  • pro interiér i exteriér
  • snadná údržba, estetičnost
  • mrazuvzdorný až do -35 °C

Prodej květináčů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Květináč Element Block naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!