www.ferospoj.cz :: Kukla svářecí samostmívací, karbonová, EXTOL PREMIUM (26.04.2024 - 21:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kukla svářecí samostmívací, karbonová, EXTOL PREMIUM

Kukla svářecí samostmívací, karbonová, EXTOL PREMIUM

Svářečská kukla se používá k ochraně očí a obličeje při svařování a broušení. Uživatel stále vidí na práci díky speciálnímu filtru a není nutné tak během práce kuklu zvedat. To umožňuje snažší a rychlejší práci. Kukla obsahuje samostmívací filtr, který automaticky ztmavne při zažehnutí
oblouku a po skončení svařování opět zesvětlá. Intenzitu ztmavnutí filtru můžete regulovat podle svařovacího proudu. Také lze manuálně nastavit doba zpoždění, než začne zesvětlení filtru.

Svářecí kukla je nabíjena solárními články a jako záložní zdroj slouží nabíjecí lithiové baterie (vyměnitelné). Tím je prodloužena životnost kukly oproti těm, které mají baterii nevyměnitelnou. Vybití batrerie je signalizováno rozsvícením LED diody. Kukla je vybavena nastavitelným temenním a týlním páskem a speciálním přiklápěcím mechanismem umožňujícím měnit úhel a vzdálenost mezi filtrem a obličejem uživatele. Větší prostor v oblasti nosu a úst i díky předozadnímu nastavení zvyšuje komfort při dýchání. Automatický posun polohy těžiště při odklopení kukly z obličeje snižuje zátěž uživatele a zvyšuje tak pohodlí při práci.

Reflexní povrch kukly v designu Carbon vykazuje lepší odrazivé schopnosti tepla a tím zlepšuje komfort uvnitř kukly. Můžete provést otestování funkčnosti automatického stmívání tlačítkem „TEST".

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kukla svářecí samostmívací, karbonová, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!