www.ferospoj.cz :: Kukla svářecí samostmívací, EXTOL PREMIUM (24.04.2024 - 04:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kukla svářecí samostmívací, EXTOL PREMIUM

Kukla svářecí samostmívací, EXTOL PREMIUM

Svářečská kukla se používá k ochraně očí a obličeje při svařování a broušení. Uživatel stále vidí na práci díky speciálnímu filtru a není nutné tak během práce kuklu zvedat. To umožňuje snažší a rychlejší práci. Kukla obsahuje samostmívací filtr, který automaticky ztmavne při zažehnutí
oblouku a po skončení svařování opět zesvětlá. Intenzitu ztmavnutí filtru můžete regulovat podle svařovacího proudu. Také lze manuálně nastavit doba zpoždění, než začne zesvětlení filtru.

Svářecí kukla je nabíjena solárními články a jako záložní zdroj slouží zabudované lithiové baterie, které u této kukly nelze měnit. Životnost těchto baterií se pohybuje kolem 5000 hodin. Kukla je vybavena nastavitelným temenním a týlním páskem a speciálním přiklápěcím mechanismem umožňujícím měnit úhel a vzdálenost mezi filtrem a obličejem uživatele. Větší prostor v oblasti nosu a úst i díky předozadnímu nastavení zvyšuje komfort při dýchání. Automatický posun polohy těžiště při odklopení kukly z obličeje snižuje zátěž uživatele a zvyšuje tak pohodlí při práci.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kukla svářecí samostmívací, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!