www.ferospoj.cz :: Kufr na nářadí HD, AL rukojeť, kovové přezky, EXTOL PREMIUM (02.05.2024 - 17:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kufr na nářadí HD, AL rukojeť, kovové přezky, EXTOL PREMIUM

Kufr na nářadí HD, AL rukojeť, kovové přezky, EXTOL PREMIUM

Praktický kufr na nářadí se hodí do každé dílny či garáže, kde potřebujete mít nářadí srovnané a po ruce. Kufr také využije každý kutil a řemeslník pro přenášení nářadí a potřebného materiálu. Kufr má rozměry 450 x 350 x 450 mm, má pevné kovové přezky a hliníkovou rukojeť. Součástí kufru jsou i menší boxíky, ve kterých můžete pohodlně uskladnit menší věci, např. šrouby či matice. Pro uskladnění nářadí si také můžete vybrat regály nebo plastové boxy a zásobníky.

Značka EXTOL PREMIUM je určena pro domácí i profesioální použití. V našem sortimentu naleznete i spoustu ručního nářadí této značky, kterým si můžete vybavit Vaši dílnu.

Prodej kufrů na nářadí je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kufr na nářadí HD, AL rukojeť, kovové přezky, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!