www.ferospoj.cz :: Krtek a mrkací auto (05.05.2024 - 07:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Krtek a mrkací auto

Dětské dřevěné montážní auto s Krtkem, které při pohybu mrká. Lze ho rozložit a opět složit. Ideální hračka pro malé montéry, rozvíjí jemnou motoriku, která je pro malé děti důležitá. Autíčko je možné za sebou tahat a tak dochází k mrkání, pokud sháníte jiný druh tahací hračky, třeba klasickou kachnu, na našem e-shopu určitě najdete to pravé.
Každý dílek je kvalitně opracován a nabarven. Barvy nepouští a jen tak se neoloupou.
Obsahuje malé části. Výrobek je zdravotně nezávadný.

Tyto české dřevěné hračky jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se těží v horských oblastech střední Evropy.

Dřevěné hračky firmy Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání. Nákupem hraček povedete své děti k rozvoji motorických schopností, estetickému cítění a kladnému vztahu k přírodnímu materiálu - dřevu.

Prodej dřevěných hraček je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Krtek a mrkací auto naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!