www.ferospoj.cz :: Kreslicí tabule (29.04.2024 - 15:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kreslicí tabule

Chcete malovat, psát nebo kreslit křídou? Tento oboustranný dřevěný stojan s nastavitelnou výškou je vhodný pro všechny tyto aktivity. Zahrnuje: 3 lahve na barvy, oboustranný stojan s tabulí a magnetickou tabulí, papír. Výška je nastavitelná až do výšky 110,5 cm – proto je vhodný pro širší věkovou kategorii. Vyrobeno z kvalitního a odolného dřeva s plastovými detaily. Krásné barevné provedení.

Kreslící tabule je vhodná pro malování křídami i různými barvičkami na papír, obojí naleznete v naší kategorii Tvoření. Tabule je vhodná pro malování kluků i holčiček a je to krásný dárek k narozeninám, svátku, vánocům nebo jen tak pro radost.

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. A v souladu s touto ideou se snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček této doby. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kreslicí tabule naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!