www.ferospoj.cz :: Krájení dětské dřevěné (25.04.2024 - 18:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Krájení dětské dřevěné

Dětská sada na krájení pomáhá malým kuchařům a kuchařkám od 3 let koordinovat pohyby, rozvíjet jemnou motoriku i poznávat barvy a tvary. Všechny sady jsou kompletně vyrobeny ze dřeva a barveny netoxickými, zdravotně nezávadnými barvami. Každá sada obsahuje podložku na krájení, nůž a různé druhy potravin. Všechny "nakrájené" potraviny lze opětovně spojit pomocí suchých zipů.

Dřevěné hračky Woody vyvíjené na českém trhu se pyšní především svou kvalitou zpracování a bezpečností. Všechny hračky jsou pečlivě testované od počátku výroby až po uvedení na trh, takže nemusíte mít nejmenší obavy o zdraví svého dítěte. 

 

Prodej dětských sad krájení ovoce je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Krájení dětské dřevěné naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!