www.ferospoj.cz :: Kožené pouzdro na karty FIXED Smile Cards se smart trackerem FIXED Smile Motion (28.03.2024 - 17:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kožené pouzdro na karty FIXED Smile Cards se smart trackerem FIXED Smile Motion

Kožené pouzdro na karty FIXED Smile Cards společně s ukrytým FIXED Smile Motion trackerem jsou skvělí pomocníci při ochraně vašich cenností. Váše karty a doklady mohou být neustále pod dohledem, ikdyž se zrovna nekoukáte. Smart tracker si jednoduše spárujete pomocí Bluetooth s vaším mobilním telefonem nebo tabletem a vše je připraveno. Jediným kliknutím v aplikaci pak pouzdro můžete "prozvonit". Smile Cards ukáže na mapě poslední lokaci chytrého pouzdra. Upozorní vás, když se od pouzdra vzdálíte. V aplikaci se nachází i funkce bezpečných zón a nočního režimu. Bezpečná zóna může být váš byt, dům nebo třeba kancelář. Pokud vstoupíte do bezpečné zóny, upozornění nebudou aktivní. Jestliže zónu opustíte, budete zase vědět o každém odpojení. Noční režim vás ochrání od nečekaných alarmů během spánku

Ručně šitá v Prostějově
Peněženka vzniká steh za stehem v prostějovské šicí dílně. Je vyrobena z pravé hovězí kůže.. Voňavá kůže navíc časem zraje jako víno a získá si nezaměnitelnou patinu. 

Prodej koženého pouzdra na karty Smile Cards se smart trackerem FIXED Smile je realizován po jednotlivých kusech. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kožené pouzdro na karty FIXED Smile Cards se smart trackerem FIXED Smile Motion naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!