www.ferospoj.cz :: Kožené pouzdro FIXED Posh Pocket s klipem (30.04.2024 - 04:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kožené pouzdro FIXED Posh Pocket s klipem

Ochranné pouzdro FIXED Posh Pocket představuje poctivý a ručně šitý kousek z Prostějova. Stylové pouzdro z pravé hovězí kůže si zamilujete na první dotyk i pohled. Spolehlivě uchrání Váš mobilní telefon před mechanickým poškozením a díky jemně broušenému a voskovanému povrchu si zachovává exkluzivní vzhled. Zavírání je jištěno magnetem a na zadní části pouzdra naleznete kovový klip, za který jej můžete přichytit na opasek kalhot. Na výběr máte několik velikostí.

Prodej ochranných pouzder FIXED Posh Pocket je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kožené pouzdro FIXED Posh Pocket s klipem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!