www.ferospoj.cz :: Kožené pouzdro FIXED Oxford pro Apple iPad (20.04.2024 - 00:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kožené pouzdro FIXED Oxford pro Apple iPad

Kožené pouzdro FIXED Oxford představuje poctivý a ručně šitý kousek z Prostějova, navržený přímo pro váš iPad. Luxusní pouzdro z pravé kůže, které si zamilujete na první dotyk i pohled. Odolná a voňavá hovězí kůže je základem pro kvalitní pouzdro, které si zachová svou prestiž řadu let. Postupem času navíc získává jedinečnou patinu, která ještě přidá na kráse. Pouzdro Oxford se dokonale postará o Vašeho Apple miláčka. Díky přesným rozměrům, bezpečnému magnetickému uzavírání klopy a jemnému povrchu na vnitřní straně pouzdra. Pouzdro navíc má praktické poutko na Apple Pencil které tak budete mít vždycky pěkně po ruce. Je navrženo přesně na míru chytré tužce a padne pro ni jako ulité. Praktická vychytávka, se kterou už nebudete muset hledat Apple Pencil na dně své brašny nebo batohu.

Všechna pouzdra Oxford vznikají pod zkušenými rukami švadlen v Prostějovské šicí dílně. Od prvního střihu kůže přes precizní šití až po závěrečnou kontrolu tak vzniká jedinečný výrobek se zárukou kvality ruční výroby. Navíc kompletně pod českou vlajkou.

Prodej kožených pouzder FIXED Oxford je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kožené pouzdro FIXED Oxford pro Apple iPad naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!