www.ferospoj.cz :: Kožená peněženka Smile Wallet se smart trackerem FIXED Smile s motion senzorem (29.03.2024 - 02:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kožená peněženka Smile Wallet se smart trackerem FIXED Smile s motion senzorem

Chytrá peněženka FIXED Smile Wallet společně s ukrytým FIXED Smile Motion trackerem uvnitř peněženky jsou skvělí pomocníci při ochraně vašich cenností. Váš obsah peněženky může být neustále pod vaším dohledem, ikdyž se zrovna nekoukáte. Smile si jednoduše spárujete pomocí Bluetooth s vaším mobilním telefonem nebo tabletem a vše je připraveno. Jediným kliknutím v aplikaci pak peněženku můžete "prozvonit". A Smile Wallet ukáže na mapě poslední lokaci chytré peněženky. Upozorní vás, když se od peněženky vzdálíte. Nebo spustí nastavený alarm, jakmile se peněženka pohne. V aplikaci se nachází i funkce bezpečných zón a nočního režimu. Bezpečná zóna může být váš byt, dům nebo třeba kancelář. Pokud vstoupíte do bezpečné zóny, upozornění nebudou aktivní. Jestliže zónu opustíte, budete zase vědět o každém odpojení. Noční režim vás ochrání od nečekaných alarmů během spánku


Ručně šitá v Prostějově
Peněženka vzniká steh za stehem v prostějovské šicí dílně. Je vyrobena z pravé hovězí kůže.. Voňavá kůže navíc časem zraje jako víno a získá si nezaměnitelnou patinu. 

Prodej kožené peněženky Smile Wallet se smart trackerem FIXED Smile je realizován po jednotlivých kusech. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kožená peněženka Smile Wallet se smart trackerem FIXED Smile s motion senzorem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!