www.ferospoj.cz :: Kotva zemní pro dětská hřiště KARIBU (28.03.2024 - 19:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotva zemní pro dětská hřiště KARIBU

Masivní kotvy KARIBU jsou vhodné pro ukotvení kompletního dětského hřiště. Bepečnost dětí by měla být vždy na prvním místě. Aby byla houpačka maximálně bezpečná, musí být pevně ukotvena v zemi. Kotva je pozinkovaná a má délku 52 cm. Správná montáž zajistí bezpečnost dětských hřišť. Počet potřebných kotev k upevnění vždy naleznete u kontrétních dětských hřišť KARIBU.

Zemní kotva je instalovatelná do běžného terénu, před zavrtáním doporučujeme do kotevního stanoviště zatlouci např. roxor, aby vlastní aplikace kotvy byla posléze méně fyzicky náročná. S pomocí roxoru, který provlečete okem, si také můžete vytvořit dostatečnou páku na zatáčení kolíku do země. Další doplňující informace k produktu naleznete v sekci technický popis a v tabulce výše (cena, aktuální dostupnost).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotva zemní pro dětská hřiště KARIBU naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!