www.ferospoj.cz :: Kotouč řezný diamantový, segmentový, na ASFALT, EXTOL INDUSTRIAL (27.04.2024 - 12:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotouč řezný diamantový, segmentový, na ASFALT, EXTOL INDUSTRIAL

Kotouč řezný diamantový, segmentový, na ASFALT, EXTOL INDUSTRIAL

Speciálně vyvinutý diamantový kotouč na řezání asfaltu, případně cihel a tzv. mladého betonu (beton do stáří 1 měsíce). Tento řezný diamantový kotouč je vhodný na suché řezání.  Dále ho můžete použít na zdivo, kámen, střešní tašky, pískovec. Není vhodný na železobeton, křemen, žulu, břidlici, mramor, keramiku, porcelán, sklo, obklady a dlaždice. EXTOL INDUSTRIAL řada nářadí v top kvalitě pro průmyslové a profi použití. Dále u nás naleznete i jiné řezné a diamantové kotouče a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej kotoučů řezných diamantových, segmentových, na ASFALT, EXTOL INDUSTRIAL je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotouč řezný diamantový, segmentový, na ASFALT, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!