www.ferospoj.cz :: Kotouč řezný diamantový, Graphite (25.04.2024 - 08:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotouč řezný diamantový, Graphite

Diamantový kotouč je vyrobený z kvalitní oceli a opatřen diamantovou vrstvou výrobcem Graphite.  Kotouč s vysoce odolnými diamantovými segmenty pro lepší chlazení kotouče je určený pro řezání betonu, zdiva, kamene, keramiky a jiných stavebních materiálů. Díky optimálnímu rozložení a kvalitnímu pojivu má diamantový kotouč velmi dobrý řezný výkon, životnost a rychlost řezu. Je vhodný do úhlových brusek a můžete vybírat z několika průměrů: 85, 115, 125, 180, 230 nebo 350 mm.

Prodej diamantových kotoučů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotouč řezný diamantový, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!