www.ferospoj.cz :: Kotouč brusný diamantový 2řadý, FESTA (08.05.2024 - 19:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotouč brusný diamantový 2řadý, FESTA

Kotouč brusný diamantový dvouřadý, FESTA

Dvouřadý brusný diamantový kotouč má robustní nosný talíř vyrobený z pevné slitiny. Speciální konstrukce určená k uchycení segmentů s velkým obsahem diamantového prachu k nosnému disku kotouče. Brusný diamantový kotouč je vhodný pro suché i mokré broušení žuly, mramoru, cihly, zdiva, kamene (přírodního i umělého), dlažeb, obkladů, betonu a dalších materiálů. Tvar a provedení segmentů je určeno pro rychlé hrubé obrušování. V nabídce máme kotouče s průměrem 115, 125 a 150 mm.

V sortimentu našeho e-shopu naleznete také další kotouče - brusné, řezné i lešticí a velké množství ručního nářadí i elektrického nářadí.

Prodej kotoučů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotouč brusný diamantový 2řadý, FESTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!