www.ferospoj.cz :: Kotlík žlabový plechový, různé barvy GUTTA (29.03.2024 - 13:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotlík žlabový plechový, různé barvy GUTTA

Kotlík žlabový značky GUTTA  je vyroben ze žárově pozinkovaného plechu chráněného více vrstvami po obou stranách. Díky tomu je zaručeno perfektní chování materiálu po dlouhou dobu. Disponuje průměrem 90 mm a šířkou 125 mm . Mimo jiné spojovací systém prvků je jednoduchý, rychlý a účinný.  Dále pak zabráňuje stékání dešťové vody po průčelí budovy, nebo její průsaku do stěn domu. V neposlední řadě kotlík odvádí vodu ze žlabu do svodové roury a zároveň spojuje okapové žlaby.
Výroba prvků okapového systému se zakládá na švédské technologii, neboť používá vysocekvalitní švédskou ocel (0,6 mm), oboustranně pozinkovanou (275 g / m2) a pokrytou materiálem Prelaq Nova (2 × 50 mikronů). Vrstva Prelaq Nova dodává výrobkům obzvláště hladkou plochu, velmi vysokou barevnou stálost a spolehlivou odolnost vůči účinkům dešťové vody a nečistot z ovzduší. Pět vrstev, které chrání plechový pás, zaručují odolnost každého prvku vůči korozi a poskytují těmto výrobkům velmi dlouhou dobu životnosti.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotlík žlabový plechový, různé barvy GUTTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!