www.ferospoj.cz :: Konzola pro skryté spoje nosníků ROTHOBLAAS ALUMAXI s otvory, hliník (29.04.2024 - 01:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Konzola pro skryté spoje nosníků ROTHOBLAAS ALUMAXI s otvory, hliník

Konzola pro skryté spoje nosníků je ideální volba pro spojení velkých konstrukcí. Zajistí spoje ve střihu dřevo-dřevo a dřevo-beton a to jak kolmé, tak i šikmé vzhledem ke svislé desce. Vhodné pro tvrdé dřevo, lamelové dřevo, XLAM, LVL, desky s dřevěným základem. Skrytý spoj zaručuje uspokojivou estetiku a umožní splnit požadavky na požární odolnost. Konzola je vyrobená z vysoce odolné hliníkové slitiny EN AW-6005A, vyrobená protlačováním, a proto bez svařování.

Možnost použití na dřevo s pevněním pomocí:

  • hřebíků,
  • šroubů
  • či vrutů do dřeva.

 Díky zvýšené nosnosti určená pro velké konstrukce. Otvory pro hladké čepy o ø 16 mm. Otvory předem vyvrtány v optimálních vzdálenostech pro spojení jak se dřevem (hřebíky či šrouby) tak se železobetonem (kotvy). Projektovány pro zvýšenou odolnost. Zajišťuje vyhovění požadavkům na odolnost proti ohni

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Konzola pro skryté spoje nosníků ROTHOBLAAS ALUMAXI s otvory, hliník naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!