www.ferospoj.cz :: Konstrukční vozy - SCANIA R Liebherr autojeřáb se světly a zvukem (19.05.2024 - 15:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Konstrukční vozy - SCANIA R Liebherr autojeřáb se světly a zvukem

Model nákladního auta Scania R s jeřábem Liebherr nadchne každého kluka. Hračka zaujme kvalitním zpracováním  a velikostí - s nataženým jeřábem dosahuje výšky 1,3 metru! Stabilitu mu zajišťují nastavitelné opěrné nohy. Jeřáb je samozřejmě otočný a plně funkční, jeho součástí je lano s navijákem s ochranou proti přetížení. Kabina je zasklená kvalitním polykarbonátem, dveře jsou posuvné. Nákladní automobil má sklopná zrcátka, otevírací dveře a částečně zasklenou kabinu. Oba modely jsou vyrobeny v měřítku 1:16 z kvalitního ABS plastu. Součástí balení je i zvukový modul, který disponuje čtyřmi funkcemi - houkačka, zvuk motoru, zvuk sirény a blikající světla.

Společnost BRUDER se specializuje na plastové modely skutečných stavebních strojů, nákladních aut, zemědělských strojů, atd. Modely se vyznačují svojí kvalitou a propracovaností.Dopravní prostředky značky Bruder jsou vhodné pro hru uvnitř i venku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Konstrukční vozy - SCANIA R Liebherr autojeřáb se světly a zvukem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!