www.ferospoj.cz :: Kompresor olejový, VERTO (19.04.2024 - 07:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompresor olejový, VERTO

Olejový kompresor značky VERTO patří mezi základní výbavu kutilských i profesionálních dílen, potažmo domácností. Tento kompresor s výkonem 1,5 kW je napájen klasicky ze sítě 230 V, přičemž můžete vybírat mezi objemem tlakové nádoby 24 či 50 l. Obě varianty mají jeden válec, tlakový spínač, 2 manometry a maximální tlak 8 bar. Kompresor využijete na huštění pneumatik, jako přívod do olejové pistole a další činnosti. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti se snadno skladuje i v menších dílnách či garážích. Snadná manipulace je umožněna vybaveností dvěma celoplastovými kolečky s pogumováním, opěrnými nožičkami a praktickou rukojetí. Další elektrické i ruční nářadí do Vaší dílny naleznete zde.

Prodej olejových kompresorů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompresor olejový, VERTO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!