www.ferospoj.cz :: Kompresor AKU, 10,8 bar, USB, EXTOL PREMIUM (03.05.2024 - 21:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompresor AKU, 10,8 bar, USB, EXTOL PREMIUM

Kompresor AKU, 10,8 bar, USB, EXTOL PREMIUM

Cestovní aku kompresor s USB nabíjením je vhodný pro kontrolu a nafukování pneumatik u cyklistických kol, motorek i osobních automobilů. Díky přiloženým adaptérům jej můžete využít také na nafukování sportovních míčů, lehátek, matrací atd. Obsluha kompresoru je velmi jednoduchá - na kompresoru nastavíte požadovaný tlak (můžete si také zvolit některou z přednastavených hodnot), spustíte ho. Po dosáhnutí požadovaného tlaku se kompresor sám vypne. Kompresor s sebou snadno přibalíte na jakoukoli cestu, protože je velmi skladný - rozměry jsou pouze 13,5 x 8,5 x 5 cm. Podsvícený displej a LED svítidlo usnadňují používání kompresoru ve tmě. Pokud  (svítislo lze navíc zapnout i samostatně, nezávisle na kompresoru).

S USB-C konektorem kompresor snadno nabijete v kterékoliv USB nabíječce - v klasické 230V nabíječce i ve 12 V autonabíječce.

Díky Li-ion technologii můžete akumulátory kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jejich kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

VÝHODY AKU KOMPRESORU

  • automatické vypnutí při dosažení nastaveného tlaku
  • nastavení tlaku v bar, psi, kPa, kg/cm2
  • svítilna, kterou lze používat i samostatně, bez zapnutí kompresoru
  • podsvícený displej
  • automatické vypnutí po 1 minutě nečinnosti
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompresor AKU, 10,8 bar, USB, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!