www.ferospoj.cz :: Kompostovatelný eko kryt Cellularline Become pro Apple iPhone (19.04.2024 - 13:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompostovatelný eko kryt Cellularline Become pro Apple iPhone

Zadní kryt Cellularline Become je tou pravou volbou pro všechny příznivce ekologie vlastnící mobilní telefon Apple iPhone. Tento originální kryt vyrobený z biologicky rozložitelných materiálů spolehlivě ochrání telefon před škrábanci, nečistotami i poškozením způsobeným tvrdými nárazy a pády. Kromě Vašeho telefonu chrání i přírodu - je plně kompostovatelný, takže představuje minimální zátěž pro životní prostředí. Můžete vybírat ze třech stylových barev.

Všechny ochranné kryty jsou na míru vyrobené pro konkrétní modely Apple iPhone, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Kryt není potřeba sundavat ani při bezdrátovém nabíjení (pokud je model telefonu touto funkcí vybaven). Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu níže. Třešničkou na dortu je balení ze 100% recyklovaných materiálů.

 

Prodej eko ochranných krytů pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompostovatelný eko kryt Cellularline Become pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!