www.ferospoj.cz :: Kompostér zahradní Multi, GUTTA (28.03.2024 - 22:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompostér zahradní Multi, GUTTA

Kvalitní zahradní kompostér Multi určený pro všechny druhy zahradního bioodpadu. Maximální pevnost a stabilitu máte zajičtěnou díky robustní konstrukci, která je zárověň koncipována tak, aby šla sestavit bez použití jakéhokoli nářadí. Materiálu, ze kterého je kompostér vyroben, je vysoce UV stabilní a odolný vůči mrazu. Díky systému větracích otvorů je zajištěna výborná cirkulace vzduchu a vlhkosti uvnitř nádoby, což zajišťuje rychlé a kvalitní kompostování uskladněného bioodpadu. Montáž víka můžete uskutečnit na jakoukoli stranu nádoby pomocí variabilní systém pantů. Kompostér je vybaven zámkem, kterým můžeme zajistit víko před náhodným otevřením vlivem větru či zvířete. Pokud plánujete rozšířit svoji zahradu o další komponenty, určitě se podívejte na naší nabídku.

Prodej zahradních kompostérů Multi je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompostér zahradní Multi, GUTTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!