www.ferospoj.cz :: Kompostér Lifetime MR.TWIST, LanitPlast (18.04.2024 - 13:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompostér Lifetime MR.TWIST, LanitPlast

Kompostér Lifetime Mr.Twist LanitPlast je rotační kompostér. Skládá se z velkého černého plastového válce s dvojitou stěnou a masivní konstrukce z pozinkovaných trubek, která umožňuje rotaci válce. Díky rotačnímu kompostéru velmi snadno kompostujete zahradní odpad, trávu, listí apod. Při otáčení dochází k promíchání kompostovaného materiálu. Válec má vnitřní objem 302 litrů a díky dvojité stěně je zaručena jeho pevnost a dlouhá živnotnost. Válec lze ve chtěné pozici pomocí páky zaaretovat. Kompostér je dodáván v rozloženém stavu jako stavebnice. Jeho montáž je velmi snadná. V naší nabídce naleznete i menší rotační kompostér Lifetime Premium.

Prodej kompostérů Lifetime Mr. Twist LanitPlast je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompostér Lifetime MR.TWIST, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!