www.ferospoj.cz :: Kompaktní univerzální držák FIXED Gravity s uchycením do mřížky ventilace (08.05.2024 - 23:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompaktní univerzální držák FIXED Gravity s uchycením do mřížky ventilace

Univerzální držák mobilních telefonů FIXED Gravity je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Elegantní černo-stříbrný držák můžete přichytit pomocí podstavce do mřížky ventilace a díky otočnému kloubu si ho nasměrujete do zorného pole podle Vašich potřeb. Pokud Vám uchycení v mřížce nevyhovuje, můžete jej připevnit i na palubní desku pomocí nástavce a 3M pásky, které jsou součástí balení. Největší výhodou tohoto držáku je jednoduché a rychlé vložení telefonu o velikosti 4,7 - 6,5'' - stačí jednou rukou vložit telefon mezi kleště držáku, které se samy sevřou vahou telefonu a bezpečně ho uchytí. Vnitřky kleští jsou polstrované, takže se nemusíte bát o odření či jiné poškození Vašeho telefonu. Držák FIXED Gravity je navíc konstruován tak, aby byl volný přístup k nabíjecímu portu telefonu, můžete tak pohodlně dobíjet během cesty. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu!

Prodej držáků telefonů do auta FIXED Gravity je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompaktní univerzální držák FIXED Gravity s uchycením do mřížky ventilace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!