www.ferospoj.cz :: Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD 20000mAh, Smartphone Detect, USB-C + 2xUSB port (29.03.2024 - 16:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD 20000mAh, Smartphone Detect, USB-C + 2xUSB port

Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD s kapacitou 20 000 mAh je vybavena novou technologií Smartphone Detect. Tato technologie automaticky rozpozná připojené zařízení a poskytne mu ten nejlepší způsob rychlonabíjení. Díky svým rozměrům, a to až 30% menší oproti klasickým powerbankám, se snadno vejde do kapsy, batohu nebo do kabelky. Pro nabití zařízení slouží dva USB a jeden USB-C port, samotná powerbanka se nabíjí pomocí micro USB portu.

Prodej kompaktních powerbanek FreePower Manta HD je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD 20000mAh, Smartphone Detect, USB-C + 2xUSB port naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!