www.ferospoj.cz :: Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD, 10 000 mAh (16.04.2024 - 08:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD, 10 000 mAh

Powerbanka Cellularline FreePower Manta HD s novou technologií Smartphone Detect dokáže doplnit energii vašim zařízením tím nejrychlejším způsobem. Bateriové články skrývají kapacitu 10 000 mAh. Díky svým malým rozměrům 100 x 61 x 23 mm se snadno vejde do kapsy, batohu nebo do kabelky. Pro doplnění energie vašich zařízení je připraven port Lightning a USB-C port, samotná powerbanka se nabíjí pomocí micro USB portu. Po připojení mobilního telefonu nebo tabletu powerbanka FreePower automaticky rozpozná dané zařízení a zvolí tu nejlepší rychlonabíjecí technologii - rychlé nabíjení 9 V / 2 A, adaptivní rychlé nabíjení nebo Qualcomm® Quick Charge™ 3.0. Záleží na tom, kterou technologii rychlého nabíjení váš mobilní telefon nebo tablet podporuje.

Prodej Powerbanky Cellularline FreePower Manta HD je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.




 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompaktní powerbanka Cellularline FreePower Manta HD, 10 000 mAh naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!