www.ferospoj.cz :: Kombivrut pozinkovaný, torx hlava, bez šestihranu na těle (30.04.2024 - 10:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kombivrut pozinkovaný, torx hlava, bez šestihranu na těle

Kombivruty, torx hlava, bez šestihranu na těle, bíle pozinkované, vyrobené z pevné a kvalitní oceli. Kombivruty kombinují vlastnosti šroubu a vrutu v jednom. Hrubý závit do dřeva na jednom konci kombivrutu umožňuje aplikaci do měkkého materiálu v různé kotevní hloubce. Vlastní prvek následně lze namontovat na tu část kombivrutu, která je opatřena metrickým závitem, a to přes TORX drážku, která je na vrchní části šroubu s metrickým závitem.

Kombivruty nabízíme v průměru závitu od M6 do M10 a v různých délkách od 50 mm do 110 mm.
Rozměrové varianty kombivrutů, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kombivrut pozinkovaný, torx hlava, bez šestihranu na těle naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!