www.ferospoj.cz :: Kleště univerzální, LED světlo, 10 částí, NEO tools (26.04.2024 - 08:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kleště univerzální, LED světlo, 10 částí, NEO tools

Univerzální kleště s LED osvětlením od výrobce NEO tools. Tento multifunkční pomocník Vám nabízí celkem 10 fukncí. Jedna z nich je i zabudované LED světlo. Celková hmotnost nástroje je 241 gramů. Ostří je vyrobeno z kvalitní oceli 420 HRC. Délka rozložených univerzálních kleští je 165 mm.

Nástroje: LED osvětlení, otvírák na lahve, pilník, nůž, šroubovák PH2, šroubovák PL, kleště, pilka na dřevo, šídlo, otvírák na kozervy

Prodej univerzálních kleští s LED osvětlením od výrobce NEO tools je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kleště univerzální, LED světlo, 10 částí, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!