www.ferospoj.cz :: Kleště nýtovací, FORTUM (29.04.2024 - 18:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kleště nýtovací, FORTUM

Kleště nýtovací, FORTUM

Tříčelisťové nýtovací kleště mají čelisti vyrobené z velmi tvrdé chrom-molybdenové vanadiové oceli. Kleště s délkou 200 mm jsou konstruovány, aby minimalizovaly potřebnou sílu vynaloženou uživatelem. Snadno tak vytvoříte pevné a odolné spoje, které plně nahrazují šrouby, obyčejné nýty, pájení i svařování. Díky jejich malé velikosti a nízké hmotnosti lze kleště používat také ve stísněných podmínkách. Nýtovací koncovky se zdrsněným povrchem jsou určené pro snadnou výměnu rukou bez použití klíče. Nýtovací kleště jsou vhodné pro aplikaci trhacích nýtů vel. 2,4 | 3,2 | 4,0 | 4,8 mm vyrobených z hliníku, mědi, oceli a nerezi.

V nabídce našeho eshopu naleznete širokou nabídku kleští i dalšího ručního nářadí, které využijete nejen v dílně.

Prodej nýtovacích kleští je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kleště nýtovací, FORTUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!