www.ferospoj.cz :: Kladivo zámečnické, rukojeť ze skelného vlákna, Topex (29.03.2024 - 12:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladivo zámečnické, rukojeť ze skelného vlákna, Topex

Zámečnické kladivo od výrobce TOPEX ocelovou hlavu a pogumovanou rukojeť, která dobře padne do ruky. Sklolaminát, ze kterého je rukojeť kladiva vyrobena, je materiál extrémně odolný vůči teplotním změnám, vlhkosti a mechanickému poškození. Sklolaminátová rukojeť spolu s kvalitním opláštěním topůrka perfektně pohlcují vibrace. Kvalitu zaručuje výroba v souladu s normou DIN 1041 a vydaný TÜV certifikát.
Zámečnické kladivo je základním kusem nářadí, které nesmí chybět v žádné ať už profesionální nebo domácí dílně. Potřebujete-li i jiné nářadí projděte se naším on-line katalogem a určitě si vyberete.

Prodej zámečnických kladiv TOPEX je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladivo zámečnické, rukojeť ze skelného vlákna, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!