www.ferospoj.cz :: Kladivo vrtací SDS+ 800 W, Graphite (27.04.2024 - 17:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladivo vrtací SDS+ 800 W, Graphite

Vrtací kladivo GRAPHITE je elektrické vrtací kladivo s SDS+ (SDS-Plus) upínáním. Kladivo o výkonu 800 W nabízí standardní vrtání a vrtání s pneumatickým příklepem. Příklep o síle 3,2 J dokáže vyvinout až 5 300 úderů za minutu. Při vrtání dosahuje kladivo rychlosti až 1 200 otáček za minutu. Vrtací kladivo Graphite je vhodné pro vrtání do:

  • betonu a cihly - průměr otvoru až 28 mm,
  • oceli - průměr otvoru až 13 mm a
  • dřeva - průměr otvoru až 30 mm.


Komfort při práci zajišťuje možnost změny otáčení vřetene, plynulá regulace rychlosti vrtání a aretace spouště pro nepřetržitý provoz. Díky protiskluzové vrstvě na rukojeti vrtací kladivo neklouže v ruce. V kufru spolu s kladivem naleznete vrtáky, sklíčidlo, adaptér ke sklíčidlu, omezovač hloubky vrtání, dodatečnou rukojeť a zásobník s mazivem.

Prodej vrtacích kladiv GRAPHITE je realizován po jednotlivých kusech.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladivo vrtací SDS+ 800 W, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!