www.ferospoj.cz :: Kladivo vrtací aku SHARE20V, SDS PLUS, EXTOL PREMIUM (19.04.2024 - 17:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladivo vrtací aku SHARE20V, SDS PLUS, EXTOL PREMIUM

Kladivo vrtací aku SHARE20V, SDS PLUS, EXTOL PREMIUM

Aku vrtací kladivo je určeno k rychlému vrtání do cihel, betonu, dřeva a oceli pomocí vrtáků s SDS PLUS stopkou. Díky pneumatickému příklepovému systému je možno vrtat rychleji a efektivněji než s příklepovými vrtačkami. Akumulátorový pohon umožňuje si vzít kladivo s sebou tam všude bez ohledu na to, jestli tam je rozvod elektrické energie. Kladivo je vybaveno zpětným chodem pro snadné vytažení zaseklého vrtáku a dvěma rozsahy rychlosti, které lze nastavit podle vrtaného materiálu. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL SHARE20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • pneumatický příklep pro rychlé vrtání
  • 2 rychlosti
  • pro SDS plus vrtáky
  • zpětný chod
  • akumulátor má indikátor nabití a lze ho použít ve všech typech nářadí EXTOL SHARE20V

 

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladivo vrtací aku SHARE20V, SDS PLUS, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!