www.ferospoj.cz :: Kamera TP-Link Tapo C200 IP, FHD, WiFi, přísvit (25.04.2024 - 12:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kamera TP-Link Tapo C200 IP, FHD, WiFi, přísvit

Kamera TP-Link Tapo C200 IP je domácí bezpečnostní Wi-Fi kamera s horizontální a vertikální rotací, která slouží ke kontrole místností nebo objektů. Poskytuje video s vysokým rozlišením (1080p) pro detailní a čistý obraz a umožňuje detekci pohybu s upozorněním pomocí SMS. Také lze zapnout světelný a zvukový alarm. Kamera disponuje infračerveným nočním viděním se spektrem 850 nm, tím zaručí viditelný obraz i za zhoršených světelných podmínek, a to až na vzdálenost 10 metrů. Pokud aktivujete režim soukromí, kamera sama uzavře objektiv. Veškeré záznamy z kamery jsou ukládány na místní SD kartu. Můžete také využít funkce videa v reálném čase, obousměrný zvuk (mikrofon i reproduktor) nebo praktickou aplikaci Tapo Camera.

Prodej kamer TP-Link Tapo je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kamera TP-Link Tapo C200 IP, FHD, WiFi, přísvit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!