www.ferospoj.cz :: Kabely svařovací, sada 2 ks, EXTOL INDUSTRIAL (30.04.2024 - 09:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kabely svařovací, sada 2 ks, EXTOL INDUSTRIAL

Kabely svařovací, sada 2 ks, EXTOL INDUSTRIAL

Svařovací kabely ke svářečce jsou určeny pro svařování do 160 A nebo 200 A. Sada obsahuje 2 kabely - gumový svařovací kabel s 200 A mosaznými kleštěmi gumový zemnicí kabel s 200 A zemnicí svorkou. Zemnící svorka svařovacího kabelu má kontaktní části v měděném provedení, které jsou spojené pleteným měděným páskem. V nabídce máme více variant.

Pro svařování by se Vám mohly také hodit pracovní ochranné pomůcky, které máme také zařazené v naší nabídce - svářečské rukavice nebo kukly pro ochranu zraku.

Prodej svařovacích kabelů je realizován po celých sadách (2 ks). Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kabely svařovací, sada 2 ks, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!