www.ferospoj.cz :: Interaktivní stoleček (13.05.2024 - 02:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Interaktivní stoleček

Interaktivní stoleček - je hrací stoleček s mnoha tlačítky, jejichž cílem je stimulovat interakci s dítětem. Elektronická vzdělávací mluvící hračka pro výuku čísel, písmen, tvarů a barev. Dále pak tento stoleček stimuluje manuální dovednosti, zrak a sluch. Obsahuje "dotykový tablet" s 9 interaktivními tlačítky, knihu se zvířátky a písmeny a dále pak klávesy, které hrají mnoho veselých písniček a melodií. Tato hračka roste s vaším dítětem. V první fázi, kdy ještě neumí chodit, si hraje se samotnou hrací deskou, například ve své krmící židličce nebo na zemi. Jakmile dítě stojí samo, dají se ke stolečku jednoduše připojit i nohy.

Clementoni je italský výrobce, který klade důraz na vysokou bezpečnost a kvalitu svých hraček. Clementoni vyrábí širokou škálu hraček. Od jednoduchých stavebnic Clemmy pro nejmenší děti, až po dětský počítač, či interaktivní a experimentální hry pro děti větší.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Interaktivní stoleček naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!