www.ferospoj.cz :: Interaktivní pejsek (18.05.2024 - 06:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Interaktivní pejsek

Interaktivní pejsek KUK - je velmi roztomilá hračka, která mluví, zpívá a pohybuje se směrem dopředu a dozadu. Mimo jiné stisknutím tlačítek na jeho zádech učí děti číslice, barvy a zvířecí zvuky, což Vaše děti zaručeně ocení. Se dvěma měkkými interaktivní oušky si hraje na schovávanou. Když mu ouška zakrývají oči, hra na schovávanou je aktivována. Naopak stisknutím symbolu kostičky na obojku se ouška opět otevřou a hra se ukončí. Hra s pejskem rozvíjí dítě po stránce smyslové, emoční a poznávací. K uvedení hračky do chodu jsou potřeba baterie: 3 ks baterií 1,5 AA/LR6 b. POZOR! Baterie obsažené v balení jsou pouze pro předvedení výrobku a musejí být vyměněny okamžitě po zakoupení výrobku.

Clementoni je italský výrobce, který klade důraz na vysokou bezpečnost a kvalitu svých hraček. Clementoni vyrábí širokou škálu hraček. Od jednoduchých stavebnic Clemmy pro nejmenší děti, až po dětský počítač, či interaktivní a experimentální hry pro děti větší.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Interaktivní pejsek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!