www.ferospoj.cz :: Interaktivní bubínek (11.05.2024 - 17:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Interaktivní bubínek

Interaktivní bubínek - je hračka, díky které máte zábavu zaručenou. Bubínek hraje mnoho zábavných melodických zvuků, které zaujmou každé malé dítě. Mimo jiné samotný bubínek lze otočit a děti tak mohou bubnovat svýma ručičkama nebo mohou stisknout hudební tlačítko ve tvaru koruny. Na úkor stisknutí tlačítka začne bubínek vydávat zvuky bubnování. Zároveň ručičky bubínku se začnou pohybovat a světlo bliká do rytmu vydávaných zvuků. V neposlední řadě má bubínek protiskluzovou základnu, která zajišťuje stabilitu při otáčení. Hračka stimuluje manuální dovednosti, zrak a hudební sluch dítěte.

Clementoni je italský výrobce, který klade důraz na vysokou bezpečnost a kvalitu svých hraček. Clementoni vyrábí širokou škálu hraček. Od jednoduchých stavebnic Clemmy pro nejmenší děti, až po dětský počítač, či interaktivní a experimentální hry pro děti větší.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Interaktivní bubínek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!