www.ferospoj.cz :: In-ear sluchátka CELLULARLINE LOUD UP s dálkovým ovládáním a mikrofonem, AQL® certifikace (20.04.2024 - 03:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

In-ear sluchátka CELLULARLINE LOUD UP s dálkovým ovládáním a mikrofonem, AQL® certifikace

Stylová sluchátka Audio Cellularline LOUD UP potěší každého příznivce kvalitní hudby. Konce sluchátek jsou vyrobeny z měkkého a na dotek příjemného materiálu. Chytré umístění reproduktorů směřuje zvuk ideálním směrem a zaručí tak ničím nerušený zážitek z hudby. Díky nízké hmotnosti Vám přijde, že si sebou ponesete pouze čistý zvuk. Plochý kabel sluchátek je odolný vůči zamotávání, nebudete tak muset složitě rozmotávat sluchátka po vyndání z kapsy nebo batohu. Pro pohodlný zážitek z poslechu můžete ovládat hudbu a hlasitost pomocí ovladače. Sluchátka mají integrovaný mikrofon s tlačítkem pro příjem hovoru.

Prodej In-ear sluchátek CELLULARLINE LOUD UP je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu In-ear sluchátka CELLULARLINE LOUD UP s dálkovým ovládáním a mikrofonem, AQL® certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!