www.ferospoj.cz :: In-ear sluchátka CELLULARLINE ACOUSTIC s mikrofonem, AQL® certifikace, 3,5 mm jack (20.04.2024 - 04:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

In-ear sluchátka CELLULARLINE ACOUSTIC s mikrofonem, AQL® certifikace, 3,5 mm jack

Stylová sluchátka Audio Cellularline ACOUSTIC potěší především všechny fanoušky silných basů. Sluchátka jsou navržena v elegantním designu, na výběr je několik barevných variant. Sluchátka skvěle padnou do uší, díky třem různým špuntům, které najdete v balení. Se zabudovaným mikrofonem s funkcí Clear Voice pro čistý zvuk si se sluchátky pohodlně vyřídíte telefonní hovor. Díky nízké hmotnosti Vám přijde, že si sebou ponesete pouze čistý zvuk. Na kabelu sluchátek najdete multifunkční tlačítko pro ovládání playlistu a příjem hovorů.

Prodej sluchátek Audio Cellularline ACOUSTIC je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu In-ear sluchátka CELLULARLINE ACOUSTIC s mikrofonem, AQL® certifikace, 3,5 mm jack naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!