www.ferospoj.cz :: Hroty ochranné proti ptákům (27.04.2024 - 16:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hroty ochranné proti ptákům

Ochranné hroty proti ptákům jsou díky svému provedení univerzální, vhodné pro ochranu majetku před menšími i většími ptáky. Hroty ptáky bezpečně a spolehlivě odradí od dosednutí a neporaní je. Hroty jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli na základně ze speciálního tvrzeného plastu a jejich instalace je jednoduchá. Na plastové liště o délce 50 cm je celkem 40 hrotů ve 4 řadách. Délka hrotu je 12 cm a jedna lišta s hroty proti ptákům ochrání plochu o šířce až 15 cm. U nás si můžete zakoupit jednu či balení po 10 ks.

Montáž
Ochranné hroty proti ptákům se připevní lepidlem nebo transparentním silikonem na okraj plochy, kterou potřebujete ochránit před dosednutím ptáků. Díky připraveným otvorům můžete lišty připevnit i šrouby. Prevenci proti zahnízdění ptáků a ptačím výkalům můžete připevnit i nad plochu, kterou už nebudete muset čistit od ptačích exkrementů.

Prodej ochranných hrotů proti ptákům je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hroty ochranné proti ptákům naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!