www.ferospoj.cz :: Hřiště dětské dřevěné, KARIBU MAXI, se skluzavkou (29.03.2024 - 08:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hřiště dětské dřevěné, KARIBU MAXI, se skluzavkou

Velký dětský domeček KARIBU MAXI na šesti nohách. Tatínka potěší jednoduchou montáží a dítko spoustou tvůrčí svobody. Díky prefabrikovaným stěnovým panelům ze smrkového dřeva 14 mm a střechy z dřevěných desek se střešní fólií domek postavíte velice rychle. Šest noh 68 x 68 mm z přírodního smrkového dřeva zajiští domečku potřebnou stabilitu. A vestavěná terasa umožní vašim dětem radovat se z domečku i při deštivém počasí. Výška plošiny 60 cm je ideální pro menší děti. Otvory dveří a oken nejsou z bezpečnostních důvodů uzavřeny. Díky svým rozměrům je domeček KARIBU MAXI vhodný především pro středně velké městské zahrady.

K domku dále standardně patří:
  • zelená skluzavka délky 120 cm
  • dětský dalekohled - červený (model)
  • dětský telefon - žlutý (model)
  • madlo ke schodům - modrá barva
Povrchová úprava:

Všechna dětská hřiště KARIBU dodáváme od roku 2019 v přírodním provedení bez jakýchkoliv chemických úprav. Děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva. V případě potřeby je samozřejmě možné dřevo ošetřit hluboce působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte  povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Nepoužívejte žádný lak!

Skladování před montáží:

Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hřiště dětské dřevěné, KARIBU MAXI, se skluzavkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!