www.ferospoj.cz :: Hřiště dětské dřevěné, KARIBU LOTTI (19.04.2024 - 16:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hřiště dětské dřevěné, KARIBU LOTTI

Dětské hřiště KARIBU LOTTI je vyrobeno z kvalitního smrkového dřeva. Poskytuje dětem spoustu možností ke hrám. Hřiště má nosné sloupy o tloušťce 68 x 68 mm a je vyrobené z dřevěných profilů o síle 18 mm. Dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené. Díky výšce plošiny 125 cm nabízí hřiště KARIBU LOTTI dětem dokonalý výhled na zahradu. Hřiště je standardně vybaveno robustním dřevěným žebříkem se 4 příčkami a pískovištěm pod věží

Povrchová úprava:

Všechna dětská hřiště KARIBU jsou dodávána v přírodním provedení bez jakýchkoliv chemických úprav. Děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva. V případě potřeby je možné dřevo ošetřit základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Nepoužívejte žádný lak! Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zakoupeného výrobku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hřiště dětské dřevěné, KARIBU LOTTI naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!