www.ferospoj.cz :: Hřiště dětské dřevěné, KARIBU FELIX (28.03.2024 - 12:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hřiště dětské dřevěné, KARIBU FELIX

Dětské hřiště KARIBU FELIX je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů, a proto je extrémně trvanlivé, stabilní a odolné. Obsahuje dvousedadlovou houpačku, z jedné strany je lezecký žebřík a z druhé strany zelená skluzavka. Základní konstrukce je vyrobena z masivního přírodního smrkového dřeva (68x68 mm). Horní příčník je vyroben ze silnějšího trámu (90 x 90 mm). Na každé straně sloupku nahoře jsou 2 zesilující vzpěry pro větší stabilitu. Všechny potřebné šrouby a hřebíky jsou obsahem dodávky (kromě upevňovacích kotev k zemi).

Obsah balení:

  • zelená skluzavka 250 cm
  • houpací háky
  • 2 červené houpací sedačky


Povrchová úprava:

Všechna dětská hřiště KARIBU jsou dodávána v přírodním provedení bez jakýchkoliv chemických úprav. Děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva. V případě potřeby je možné dřevo ošetřit základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Nepoužívejte žádný lak! Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zakoupeného výrobku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hřiště dětské dřevěné, KARIBU FELIX naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!