www.ferospoj.cz :: Hřebíkovačka/sponkovačka aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM (20.04.2024 - 11:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hřebíkovačka/sponkovačka aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM

Hřebíkovačka/sponkovačka aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM

Aku hřebíkovačka/sponkovačka je vhodná pro různé domácí úpravy - truhlářské práce či instalace lišt obložení, izolace, plastových folií, čalounění apod. Napájení akumulátorem poskytuje spolehlivý výkon a eliminuje potřebu kompresoru a manipulaci s dlouhou vzduchovou hadici. Hřebíkovačka zvládne vystřelit až 60 hřebíků za minutu. Při práci si můžete zvolit ze dvou režimů:

  • režim jednotlivého odpálení - vhodný pro přesné umístění hřebíků
  • kontaktní režim - hřebíkovačka vystřelí při kontaktu s materiálem

Gumová špička chrání materiál, při kontaktu a dvoustupňová spoušť chrání před náhodným vystřelením. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL SHARE20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • hřebíkovačka má dva režimy: jednotlivé nastřelování pomocí stisku spouště a kontaktní nastřelování při dotyku s materiálem
  • snadné a rychlé beznástrojové otevření ústí pro snadnou výměnu poškozených nebo zaseklých hřebíků
  • snímatelná gumová špička zabraňuje poškození pracovní plochy
  • protiskluzová pryž na těle sponkovačky snižuje vibrace a zvyšuje pohodlí při práci, umožňuje časté používání
  • LED dioda pro osvětlení pracovního prostoru
  • spona pro zavěšení na opasek
  • akumulátor má indikátor nabití a lze ho použít ve všech typech nářadí EXTOL SHARE20V

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hřebíkovačka/sponkovačka aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!