www.ferospoj.cz :: Hrazdička na kočárek se zvířátky (18.05.2024 - 05:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hrazdička na kočárek se zvířátky

Zajistěte pro své děťátko zábavu, ať už jste kdekoli! Podaří se vám to díky této hrazdičce na kočárek se zvířátky. Včelička, jablíčko, lísteček a kousátka upoutají pozornost a zpříjemní děťátku chvilky strávené v kočárku. Křidélka včeličky odráží světlo, jablíčko vydává zvuk. Díky tomu, že je hrazdička vyrobena z různých materiálů, podporuje vizuální, hmatové i sluchové vjemy dítěte. Poutavé barevné provedení. Hrazdička je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu.

Jedná se o praktickou, funkční a vizuálně lákavou hrazdičku pro ty nejmenší od německého výrobce Hape. Svým provedením je vhodná pro chlapečky i holčičky. Krom připnutí nad kočárek je hrazdička vhodná i nad postílku, kde ji dětátko se zájmem pozoruje.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hrazdička na kočárek se zvířátky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!