www.ferospoj.cz :: Hrana rohová k WPC terasovým prknům, G21 (24.04.2024 - 15:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hrana rohová k WPC terasovým prknům, G21

Zakončovací lišty rohové z WPC jsou součástí podlahových systémů, které jsou kvůli své odolnosti vhodné pro externí použití. Lišta je určená pro komplexní podlahový systém G21. Používá se na zakrytí pohledových hran terasových prken položené terasy nebo podlahy. Terasové prkna se montojí na terasové nosníky pomocí příchytek k terasovým prknůmLišta WPC je po zahřátí tvarovatelná a je tak vhodná i ke kruhovým bazénům.

Materiál WPC (wood plastic components) je tvořen z 60% dřevitých vláken a 40% tvvoří plast. Díky správným postupům tak vzniká odolný a bezúdržbový materiál.

Lišty z materiálu WPC dosahují kvality exotických dřevin za nižší cenu. Navenek tato podlaha vypadá jako dřevěná ale narozdíl od dřevěných teras se tyto nemusejí natírat a není nutná žádná další údržba. Oproti dřevěným terasám terasy z WPC vynikají také svou stálobarevností a odolností proti vnějším vlivům ( déšt, vlhko, sluneční záření, vítr, mráz atd.) a teplotním výkyvům. 

Životnost teras z materiálu WPC je až 20 let. Terasové lišty nekloužou, nekroutí se ani nepouštějí třísky, můžete po nich tedy bez obav chodit naboso i u bazénu či za deště.

Spotřeba terasových rohových lišt je individuální dle tvaru a velikosti vidietlných hran.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hrana rohová k WPC terasovým prknům, G21 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!