www.ferospoj.cz :: Hračky do vody - Veselé kbelíky, set (03.05.2024 - 03:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hračky do vody - Veselé kbelíky, set

K létu patří koupání. S těmito kyblíky koupání v bazénu již nikdy nebude nudné. Děti si užijí letní hrátky, ta jako nikdy. Využit ji však můžete i ve vaně a obvzláštnit každodenní koupání.

Tři barevné kyblíky jsou perfektní pro vodní hrátky! Každý kyblíček má jiné dno. Naplňte kyblík vodou nebo bublinkami a sledujte co se děje na jeho spodní části. Buď má kyblík dno s dírkami, mlýnkem nebo kuličkou

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hračky do vody - Veselé kbelíky, set naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!