www.ferospoj.cz :: Hračky do vody - Sprchovací medvídek (07.05.2024 - 14:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hračky do vody - Sprchovací medvídek

Téměř všechny děti milují vodu. Pokud i ty vaše patří mezi milovníky vodních radovánek, tak se jim jistě bude hodit i nová hračka. Se sprchovacím medvídkem si užijí spoustu zábavy ve vaně nebo i v bazénu. Stačí medvídka naplnit vodou a sledovat jak vylézá ze svého úkrytu. Medvídek je vyroben z kvalitního plastu. Hračka je vhodná pro děti od 1 roku.  

Sprchovací medvídek v roztomilém provedení je pro malé děti skvělým kamarádem do vany. Zkuste si s ním hrát na schovávanou! Po naplnění vodou se medvídek vylézá ze svého úkrytu a jakmile voda ze spodní částí odteče, medvídek se opět schová. 

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hračky do vody - Sprchovací medvídek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!