www.ferospoj.cz :: Hračky do vody - Plavací medvídek (07.05.2024 - 21:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hračky do vody - Plavací medvídek

Plavací medvídek je hračka pro nejmenší do vany i bazénu. Pořiďte vašim dětem plavacího medvídka a koupání už nikdy nebude nudné! 

Děti milují koupání a zvláště, když mají toho správného kamaráda do vany! Natáhněte medvídka a sledujte, jak sám plave. Vytvořte si z vany malý plavecký bazén a zjistěte, kdo z vás plave rychleji. Vyrobeno z kvalitního a odolného ABS plastu.  

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hračky do vody - Plavací medvídek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!