www.ferospoj.cz :: Hračka stan Teepee (04.05.2024 - 11:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hračka stan Teepee

Hračka stan Teepee je určen pro všechny děti, které mají rádí bunkry či jiné tajemné místo jen a jen pro ně. V naší nabídce naleznete několik motivů, ze kterých můžete vybírat. Můžete je umístit kdekoliv v interiéru. Ponžé, látka z které je teepee vyrobené, je extrémně pevné a zároveň úžasně jemná na dotyk. Teepee včetně všech polštářků i podlážky je hypoalergenní a dokonale prodyšné. Montážní tyče jsou vyrobeny z přírodního dřeva. Montáž je velice snadná. Celý plášť stanu je doručován v kuse a je dokonale připraven pro montáž, stačí jen provléknout 4 montážní tyče příslušnými tunýlky, nahoře tyče svázat, zajistit fixačním systémem G21 (je součástí balení) a teepee je na světě! Podlážku položte na podlahu teepee. Vchod do stanu můžete buď zabezpečit pomocí připevněných provázků pro trvalé otevření, nebo jej spustit dolů a dopřát dětem soukromí. Stejným způsobem lze zajistit také vnější plentu bočního okénka. Součástí každého Teepee je stan a dřevěné montažní tyče a Fixace G21. Některé varianty nemají podložku a polštáře. Některé varianty obsahují 4 dřevěné tyče, jiné mají 6 tyčí.

Prodej hraček stanů Teepee je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hračka stan Teepee naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!